Σούπα λάχανο
* 2 φλυτζάνια τσαγιού λάχανο ψιλοκομμένο
* 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
* 15 φλυτζάνια τσαγιού νερό
* 1/2 κουταλιά άνιθο
* 1/2 φλυτζανιού βούτυρο
* λουκανικάκια Φραγκφούρτης
* αλάτι και πιπέρι
-Βάζετε λίγο νερό να βράσει και ζεματάτε το λάχανο
-Βγάζετε το λάχανο
-Βάζετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε το νερό, και αφού βράσει προσθέτετε τον άνιθο, το λάχανο, τα λουκάνικα, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου.
-Σερβίρεται ζεστή