Ντοματόσουπα (με λάδι)
* 5 φρέσκες ντομάτες
* 1 κλωνάρι σέλινο
* 1 καρότο κομμένο σε ροδέλλες
* 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
* 3 σκελίδες σκόρδο
* 8 φλυτζάνια τσαγιού νερό
* 1 φλυτζάνι αστράκι ή ψιλό ζυμαρικό
* 3/4 φλυτζανιού λάδι
* αλάτι και πιπέρι
-Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε μικρά κομμάτια
-Βάζετε το νερό, τις ντομάτες και τα λαχανικά να βράσουν για 20-30 λεπτά
-Ρίχνετε το φιδέ, ανακατεύετε, προσθέτε το βούτυρο,το αλάτι και το πιπέρι και χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για μισή ώρα περίπου.
-Σερβίρεται ζεστή