Ζύμη για Φύλλο
* 1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας ή 2 κουταλάκια μαγιά σκόνη
* 1/2 φλυτζάνι νερό
* 4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
* 1/2 φλυτζάνι του καφέ λάδι
* 1/2 φλυτζάνι του καφέ ξύδι
* ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-Ζεσταίνετε το νερό
-Διαλύετε στο νερό τη μαγιά
-Προσθέτετε τόσο αλεύρι, όσο χρειάζεται για να γίνει ένας αραιός χυλός
-Αφήνετε για μία ώρα περίπου, μέχρι να κάνει στην επιφάνεια μικρές φουσκάλες
-Κοσκινίζετε το αλεύρι
-Ανοίγετε στη μέση από το αλεύρι ένα λάκκο
-Μέσα στο λάκκο βάζετε την μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το ξύδι
-Ζυμώνετε να γίνει η ζύμη λεία
-Σκεπάζετε και την αφήνετε σε μέρος ζεστό να "ξεκουραστεί" για μία ώρα περίπου
-Αλευρώνετε μία επιφάνεια και τοποθετείτε τη ζύμη
-Την πασπαλίζετε με λίγο αλεύρι και με την παλάμη πιέζετε τη ζύμη να ανοίξει σε 2 φύλλα, πάχους 1 δαχτύλου σε σχήμα παραλληλόγραμμου
-Το φύλλο σας είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί