Αντζέμ πιλάφι
* 1 κιλό αρνί
* 1 Φλυτζάνι ρύζι
* 2 1/2 φλυτζάνια νερό
* 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
* 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 3 ντομάτες τριμμένες
* αλάτι, πιπέρι
-Κόβετε το κρέας σε κομμάτια
-Αλατοπιπερώνετε
-Βάζετε το βούτυρο να κάψει και τσιγαρίζετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν
-Προσθέτετε το κρέας και ανακατεύοντας συνεχώς το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε τις ντομάτες
-Προσθέτετε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας
-Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να βράσει
-Όταν είναι έτοιμο και μείνει με την σάλτσα του προσθέτετε το ρύζι και τα 2 1/2 φλυτζάνια νερό
-Αλατοπιπερώνετε
-Αφήνετε να σιγοβράσει