Κριθαράκι με σάλτσα ντομάτα
* 1/2 πακέτο κριθαράκι
* 3 φρέσκιες ντομάτες ή μία κονσέρβα τοματάκια
* 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
* 1/2 φλυτζάνι λάδι
* 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
* 2 σκελίδες σκόρδο
* 3 φλυτζάνια νερό
* αλάτι και πιπέρι
* 6 κουταλιές της σούπας κεφαλοτύρι τριμμένο
-Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες αν έχετε φρέσκιες
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε την τομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 1 φλυτζάνι νερό χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να πάρει μία δύο βράσεις
-Αφού βράσει το μεταφέρετε σε ένα ταψί
-Βράζετε 2 φλυτζάνια νερό και τα ρίχνετε στο ταψί
-Αλατοπιπερώνετε
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως η σάλτσα να αρχίσει να βράσει
-Ρίχνετε το κριθαράκι και ανακατεύετε που και που να μην κολλίσει
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι