lamounia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.


lamounia
 
ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

 

 Κακαβιά

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Greekz
Admin
Greekz


Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2008

Κακαβιά Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κακαβιά   Κακαβιά EmptyΠεμ Φεβ 07, 2008 1:45 pm

Κακαβιά

* 1 1/2 κιλό διάφορα ψάρια, (ροφούς, σκορπιούς, συναγρίδες)
* 1 φλυτζάνι λάδι
* 2 λεμόνια
* αλάτι και πιπέρι


-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε τα ψάρια

-Τα βάζετε στην κατσαρόλα με νερό ένα δάχτυλο πιό πάνω από τα ψάρια

-Βάζετε πολύ δυνατή φωτιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά

-Λίγο πριν την σβήσετε ρίχνετε το χυμό από τα λεμόνια
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://lamounia.forumgreek.com
 
Κακαβιά
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
lamounia :: Kouzina :: Soupes-
Μετάβαση σε: