Ψαρόσουπα
* 1 μεγάλο ψάρι για βραστό
* 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 4 καρότα σε ροδέλες
* 2 ρίζες σέλινο ψιλοκομμένο
* 4 κλωνάρια σέλινο
* 3 μεγάλες πατάτες
* 1 φλυτζάνι λάδι
* αλάτι και πιπέρι
-Καθαρίζετε και αλατοπιπερώνετε το ψάρι
-Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι
-Ρίχνετε το ψάρι, τα λαχανικά,αλάτι και πιπέρι
-Σκεπάζετε με νερό
-Αφήνετε να σιγοβράσει για 1-1 1/2 ώρα
-Σερβίρεται ζεστή