Λαγάνα
* 500 γρ αλεύρι μαλακό
* 1/2 φλυτζάνι λάδι
* 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιά
* 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
* νερό
* σουσάμι
-Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C
-Ζεσταίνετε μία μικρή ποσότητα νερού
-Διαλύετε εκεί την μαγιά και αφήνετε μισή ώρα να "αφρίσει"
-Προσθέτετε το λάδι και το αλέυρι και ανακατεύετε
-Ζυμώνετε έως η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια σας και να είναι μαλακή
-Δίνετε το σχήμα της λαγάνας
-Λαδώνετε ένα ταψί και τοποθετείτε την λαγάνα μέσα
-Σκεπάζετε με μία πετσέτα και αφήνετε να διπλασιαστεί σε μέγεθος
-Αλείφετε ελαφρά λίγο λάδι και πασπαλίζετε με σουσάμι
-Ψήνετε μέχρι να ροδίσει