Τηγανόψωμο
* 1 κιλό αλεύρι Νο 2 ή
* 1/2 κιλό αλεύρι σταρένιο και 1/2 κιλό αλεύρι Νο 2 ή
* 1 κιλό αλεύρι σταρένιο
* 1 φακελλάκι μαγιά ή 1/2 κουταλάκι μαγιά σκόνη
* 1/4 φλυτζάνι νερό χλιαρό
* 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
* ελάχιστη ζάχαρη
-Βάζετε σε ένα μπωλάκι την μαγιά με το νερό
-Ανακατεύετε και αφήνετε να αφρίσει
-Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι και ρίχνετε εκεί τη μαγιά
-Προσθέτετε το αλάτι και τη ζάχαρη
-Ζυμώνετε προσθέτοντας χλιαρό νερό μέχρι να φτιάξετε μία ζύμη μαλακή
-Σκεπάζετε ή με μία πετσέτα ή με διαφάνια αλειμμένη με λίγο λάδι
-Αφήνετε σε μέρος ζεστό να φουσκώσει
-Μόλις φουσκώσει ξαναζυμώνετε 2-3 φορές και κόβετε 8-10 κομματάκια
-Ανοίγετε το κάθε φύλλο σε στρογγυλά πιτάκια
-Τηγανίζετε