lamounia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.


lamounia
 
ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

 

 Αστακoμακαρονάδα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Greekz
Admin
Greekz


Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2008

Αστακoμακαρονάδα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Αστακoμακαρονάδα   Αστακoμακαρονάδα EmptyΠεμ Φεβ 07, 2008 2:03 pm

Αστακoμακαρονάδα

* 1 μεγάλο αστακό
* 2 ξηρά μεγάλα κρεμύδια ψιλοκομμένα
* 4 γαρύφαλλα ολόκληρα
* 1 κουταλάκι κανέλλα
* 1/2 φλυτζάνι λάδι
* 1 κονσέρβα τοματάκι
* 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
* 1 ποτηράκι κρασί
* 1/2 ματσάκι μαϊντανό
* 1/2 πακέτο μακαρόνια
* αλάτι και πιπέρι


-Βουλώνετε τις τρύπες του αστακού

-Βάζετε το νερό να βράσει

-Ρίχνετε μέσα τον αστακό

-Αφήνετε να βράσει για μισή ώρα

-Τον βάζετε στην άκρη και κρατάτε το νερό

-Βγάζετε το κρέας του αστακού από το κέλυφος και το ψιλοκόβετε

-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το λάδι να κάψει

-Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό

-Προσθέτετε τον αστακό και τον γυρίζετε στο λάδι κανα δυό φορές

-Σβήνετε με κρασί

-Ρίχνετε την ντομάτα και τον πελτέ

-Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το πιπέρι και την κανέλλα

-Χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει να μείνει η σάλτσα με το λάδι της

-Στο νερό που έβρασε ο αστακός, αφού το βάλετε να πάρει μία βράση, ρίχνετε τα μακαρόνια

-Βράζετε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου

-Τσιγαρίζετε τα μακαρόνια όταν είναι έτοιμα με λίγο βούτυρο και αλάτι

-Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα

-Προσθέτετε και λίγο φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύετε
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://lamounia.forumgreek.com
 
Αστακoμακαρονάδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
lamounia :: Kouzina :: Zimarika-
Μετάβαση σε: