lamounia
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.


lamounia
 
ΦόρουμΠόρταλΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

 

 Κανελόνια

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Greekz
Admin
Greekz


Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 05/02/2008

Κανελόνια Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κανελόνια   Κανελόνια EmptyΠεμ Φεβ 07, 2008 2:03 pm

Κανελόνια

* 1 πακέτο κανελόνια
* 1/2 κιλό κιμά
* 1 φλυτζάνι λάδι
* 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
* 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
* 1/2 φλυτζάνι κρασί
* 1/2 ματσάκι μαϊντανό
* 2 κονσέρβες τοματάκι
* 2 κουταλιές πελτέ
* 1 ξυλαράκι κανέλλα
* 3 φλυτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
* ρίγανη
* αλάτι και πιπέρι


-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το μισό λάδι να κάψει

-Προσθέτετε το 1 κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε

-Προσθέτετε την 1 κονσέρβα τοματάκι και την 1 κουταλιά πελτέ

-Αλατοπιπερώνετε

-Προσθέτετε τη ρίγανη και τις 2 σκελίδες σκόρδο

-Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά

-Σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και τσιγαρίζετε το υπόλοιπο κρεμμύδι

-Προσθέτετε τον κιμά και τσιγαρίζετε ανακατεύοντας με πηρούνι για να μην σβολιάσει

-Προσθέτετε τις άλλες 2 σκελίδες σκόρδο και την κανέλλα

-Αλατοπιπερώνετε

-Σβήνετε με κρασί

-Προσθέτετε τον μαϊντανό

-Ρίχνετε την υπόλοιπη τομάτα και τον πελτέ και ανακατεύετε

-Ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και να μέινει με τη σάλτσα του

-Αφαιρείτε την κανέλλα

-Γεμίζετε ένα ένα κανελόνι με τον κιμά προσεκτικά και τα τοποθετείτε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί

-Τα περιχύνετε με την σάλτσα που φτιάξατε

-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://lamounia.forumgreek.com
 
Κανελόνια
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
lamounia :: Kouzina :: Zimarika-
Μετάβαση σε: